Sådan får du en ekstra god pris på badeværelset

Posted by on jul 12, 2017 in Bolig indretning | 0 comments

Overvejer du at få det gamle badeværelse udskiftet? Så læs med her. Du vil ikke kun få ideer, der kan spare dig nogle penge, men også blive klogere på hvordan det skal se ud.

Du bliver nødt til at tænke lidt strategisk, når du henvender dig til en håndværker. Først og fremmest går det rigtig godt i branchen. Vi bygger som aldrig gør. Håndværker fradraget er godt, og folk bruger det med glæde. Kampen, som venter forude om den gode rabat bliver derfor hård, men ikke umulig.

Et godt tilbud føles godt. Det med, at du har gjort et ekstra godt køb, sparet penge, kan være en glæde i sig selv. Faktisk kan det være sådan, at badeværelset bare er en bonus og prisen er det bedste!

 

Køb alt selv

Find 3 store byggemarkeder, hvor du kan købe materialet. Det kan være klinkerne, bademøblerne og alt det, du har brug for. Byggemarkederne har ikke samme produkter. De ved godt, at du bør sammenligne priser, nemlig.

Besøg dem en efter en. Fortæl dem alt det, du har brug for. Så får du en pris. Den er nok alt for høj. Bed derfor om rabat.

 

Haster badeværelset ikke?

Har du ikke behov for, at badeværelset står færdigt inden for 1 måned, så vent lidt. Køb løbende ind, når butikkerne har gode tilbud. Det kræver tid og energi, du skal holde øje hver eneste uge.

Med lidt held har du samlet alt det, du har brug for på nogle måneder. Det er til gengæld tiden værd. For du kan ende med at købe alt materiale ind for 50% rabat. Nogen er endda heldigere og får det til 60-70%.

Kig også på nettet. De har mange gode tilbud. Måske er www.badmodul.dk et besøg værd.

 

Nu ringer du til byggemanden

Fortæl ham, at du har alt materiale. Hele molevitten er klart til ham. Han skal bare sørge for, at det bliver gjort ordenligt. Du skal derfor være opmærksomhed på at vælge en VVS’er som er autoriseret. Ellers kan det gå helt galt. Bed ham derfor også om referencer og billeder. Det er nemlig et stort projekt, renovering af badeværelser, så du skal gøre dit forarbejde.

Hans tilbud vil med sikkerhed være langt billigere end det, du ville have fået, hvis du ikke havde tingene – samlet set, altså.

 

MEN, der er et men

Når du køber dit materiale hos byggemarkederne, kan du ikke få de sjældne produkter. Dem, som du forelsker dig, fordi ingen andre har dem.

Du skal ud i speciel forretningerne, hvis du vil have unikke badmøbler. Og de er ikke så nemme at snakke rabat med.

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *