Nyt skønheds website er åbnet i Danmark

Posted by on aug 2, 2017 in Skønhed | 0 comments

Så blev det tid til at et nyt skønhedssite åbnede dørerne i Danmark. Navnet på siden får du om lidt – men vi skal først lige se på hvad der gør denne hjemmeside mere interessant, hvis man sammenligner med alle de andre konkurrenter der er på nettet.

Hvad gør det her skønheds website være speciel sammenlignet med de andre?

Meget simpelt faktisk: Frem for at skulle at se på alle hjemmesider kan du nøjes med kun at kigge på MnsBeauty.dk – her bliver alt nemlig samlet, så du kun skal se ét sted, og stadig kan få det hele med på én gang.

Men hvordan kan det lade sig gøre?

MnsBeauty har været så snedige at samle alle sortimenter fra de allerstørste beauty websites, blandt andet NiceHair, Made4Men, Billigvoks og mange andre. Det gør at du kan spare din tid, og kan finde alt som du skal bruge et sted, så du slipper for at være nødt til at hoppe rundt på forskellige sider.

Køber man så hos MnsBeauty?

Dog ikke, for det er stadig de oprindelige beauty sider som har styr på den del. Det som MnsBeauty.dk i stedet står for er, at få samlet alle disse utroligt mange produkter, så du på samme side kan se alle de skønheds og beauty produkter. Det eneste du skal er blot at klikke på knapperne eller billederne, og så vil du blive videresendt direkte over til varen hos Made4Men, NiceHair, Billigvoks, NiceHair, Billigvoks, Made4Men eller hvor det nu er produktet bliver solgt.

Hvor kan jeg læse mere om det her formidable skønheds website?

Sjovt du spørger – for MnsBeauty.dk er også yderst til stede på sociale media som fx Google+, Facebook og Pinterest. Du finder dem ved bare at søge efter dem på MnsBeauty.dk eller MnsBeauty.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med stifterne af siden – hvordan kan det så lade sig gøre?

Hvis du nu fx gerne vil annoncere på siden, komme med ris/ros eller lignende, så skal du bare gå hen på deres kontaktside. Her kan du sende en email direkte til de som står bag siden.

Lad os høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *