Det nye mode website har åbnet i DK

Posted by on feb 25, 2018 in Modetøj | 0 comments

Endelig blev det tid til at det nye fashionsite slog dørerne op i Danmark. Navnet på butikken får du lige om lidt – for lad os først se på hvad det er der gør dette site ekstra spændende, sammenlignet med alle de andre shops der findes på nettet.

Hvorfor skulle denne fashionside være speciel sammenlignet med de andre?

Det er faktisk helt enkelt: Frem for at det er nødvendigt at se på alle de mange sider kan du slippe af sted med kun at kigge på ModeKup.dk – her bliver alt samlet, så du bare skal kigge 1 sted, og stadig kan få alt med på samme tid.

Men hvorledes kan det lade sig gøre?

ModeKup.dk har været så snu at samle alle sortimenter fra de allerstørste modesites, herunder Stylepit, Boozt, Zalando samt mange flere. Det betyder at du sparer din tid, og har muligheden for at finde alt som du står og mangler samme sted, så du slipper for at være nødt til at kigge rundt på flere forskellige sites.

Kan man så købe hos ModeKup?

Dog ikke, for det er stadig selve mode siderne som står bag den del. Det smarte som ModeKup i stedet gør er, at samle alle de her ekstremt mange stykker tøj og mode, så du på samme side kan se alle mode og fashionvarer. Det eneste du skal er blot at klikke på enten knapperne eller billederne, og derefter bliver videresendt direkte over til produktet hos Boozt, Zalando, Stylepit, Zalando, Stylepit, Boozt eller hvem det nu er som forhandler det.

Hvor kan jeg høre mere om det her fænomenale modesite?

Godt du spørger – for ModeKup er nemlig også meget til stede på social media som fx Facebook, Pinterest og Google+. Du finder dem ved bare at søge efter dem på ModeKup.dk eller ModeKup.

Hvis jeg gerne vil i kontakt med stifterne af websitet – hvordan kan det så lade sig gøre?

Kunne du fx godt tænke dig annoncere på sitet, give ris/ros eller noget andet, så skal du blot gå over til deres kontakt-side. Her vil du kunne sende en mail direkte til dem som har lavet siden.

Lad mig endelig høre alle dine kommentarer i kommentarfelterne herunder!

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *