Warning: Missing argument 2 for extra_yoast_seo_show_titledesc_options() in /var/www/danibu.dk/public_html/etnologen.dk/wp-content/themes/Extra/includes/plugins-seo-support.php on line 126

Warning: Missing argument 2 for extra_yoast_seo_show_titledesc_options() in /var/www/danibu.dk/public_html/etnologen.dk/wp-content/themes/Extra/includes/plugins-seo-support.php on line 126

Warning: Missing argument 2 for extra_yoast_seo_show_titledesc_options() in /var/www/danibu.dk/public_html/etnologen.dk/wp-content/themes/Extra/includes/plugins-seo-support.php on line 126

Warning: Missing argument 2 for extra_yoast_seo_show_titledesc_options() in /var/www/danibu.dk/public_html/etnologen.dk/wp-content/themes/Extra/includes/plugins-seo-support.php on line 126

Det er virkelig ikke den eneste gang jeg har fået stillet dette spørgsmål. Jeg vil her mit svar på dette spørgsmål – men først skal vi have styr på fakta først.

Hvordan vælges en konge af internettet?

Alle bør vel være enige om at beslutningen træffes af vores befolkning. Det fungerer ikke som de almindelige adelige hvor sådan noget arves. For at være helt sikker på at det er kongen af internettet der ender med at blive valgt er denne konkurrence som er opstået der handler om hvem der ender med at opnå plads nr. 1.

Hvad er det her dog for en konkurrence?

Ja, det er nok ikke mest typiske konkurrence, men udfordringen er ikke mindst taget op, og nu skal vinderen findes. Udfordringen er accepteret – og jeg hæmmer ikke før jeg har kronen.

Hvem vinder i konkurrencen lige nu?

Lige nu er der en midlertidig konge som gerne inden længe skulle få taget sin kongekrone fra sig til en ny konge. Kongen har i alt for lang tid kunne slappe af og bare høstet alle frugterne – og det skal jeg sætte en stopper for.

Hvor længe går der før du bliver konge af internettet?

Det er et rigtig godt spørgsmål og det er virkelig kompliceret at svare på. Men lad mig udtrykke mig således: Det tog mig ikke lang tid at komme på tæt på kongen, og som det ser ud nu er jeg placeret som nr. 2. Og kan det gøres med den lille indsats som det er tilfældet – så kan der ikke gå længe.

Hvordan kan man hjælpe til?

Det er meget nemt. Vil du hjælpe mig kan du dele denne nyhed på sociale medier som Facebook, Twitter og Google+, og lave links til denne artikel så andre også kan se det. Gør du dette vil jeg sende massevis positiv karma til dig.